неделя, 22 май 2011 г.

Кулинарката Сидония от Lord of the Chefs щяла да се унищожи с диета


Кулинарката Сидония от Lord of the Chefs щяла да се унищожи с диета

Скандалната участничка в кулинарното шоуСидония за малко щяла да се прости с живота си, след като се подложила на убийствена диета с китайски хапчета за отслабване. Преди 5 години чаровната готвачка нямала нищо общо с днешната си визия. Фигурата на Сидония имала формата на кюфте, а килограмите й клоняли към смучаващото за всяка уважаваща себе си дама число 80.
Наднорменото тегло депресирало добричлийката, която от комплекси дори избягвала да контактува с връстниците си. Предпочитала да стои затворена в кухнята и да упражнява уменията си над котлона. И тъй като Сидония е специалист в сладкарството, непрекъснато опитвала от собственоръчно приготвените си захарни изкушения. Твърдяла, че не може да спазва диети и че за нищо на света няма да се откаже от сладкото.
За да се спаси от излишните килограми, кулинарката решила да започне зверска диета, като пие китайски хапчета за отслабване. „Само за три месеца свали 20 кг, заприлича на сянка, не можахме да я познаем. Накрая положението се влоши – не искаше да приема храна, повдигаше й се постоянно. На няколко пъти припадна и дори влезе в болница. Едва я убедихме да спре хапчетата. За щастие се оправи, но запази стройната си фигура” – споделят приятелки на Сидония, която е спрягана за победител вкулинарното шоу.
Enhanced by Zemanta

Няма коментари:

Публикуване на коментар