неделя, 22 май 2011 г.

Радина Кърджилова с рязани вени заради гадже


Звездата на „Стъклен дом” преди години посегнала на себе си, заради телефонен скандал с гаджето

В първите епизоди на „Стъклен дом” екранната Радина – Сияна, опита да се обеси. Интересно,че и в живота актрисата е правила, ако не опит за самоубийство, то поне е нехаела за себе си до опасни нива. Срязала си е вените, но за щастие до фатален изход не се е стигнало. И до днес по ръцете на момичето са останали белези от инцидента. Драматичното решение актрисата е взела след телефонен скандал с приятеля си. Разговорът се състоял след нейно представление в театъра. Радина се прибрала в гримьорната и позвънила на половинката си, за да се уговорят къде и кога ще се видят. Ненадейно разговорът преминал в кавга. Красъците на бунтарката Кърджилова били чути от колегите й, но никой не подозирал какво още предстои.
Младата дама изпаднала в истерия, започнала да троши огледалата в гримьорната и стъклата се забили в китките й. Затова някои досега не знаят неволно или нарочно се е самонаранявала. Факт е обаче, че не обръщала внимание на това, че е потънала в кръв, не усещала болката и продължавала да се кара с приятеля си. Треснала му телефона и чак тогава загубила свяст от кръвозагубата. Момичето имало късмет, че в гримьорната влезли колегите й. Превързали с кърпи ръцете й и настояли да я закарат в „Пирогов”.
Въпреки очакването, че Радина си е взела поука от кървавия екшън и днес тя си пада скандалджийка и бунтарка. Приятелите й я описват като крайно емоционална и нестабилна.


Няма коментари:

Публикуване на коментар