неделя, 22 май 2011 г.

Мишо Шамара: Някой ден ще счупя зъбите на Волен Сидеров!

Този е алчна свиня! Не искам децата ми да живеят във война и насилие!“, заяви рапърът

Мишо Шамара, който в последно време се изявява като Биг Ша, се изказа доста остро по адрес на Волен Сидеров. Рапърът използва като трибуна личния си профил във „Фейсбук“.
„Тоя Сидеров е най-малоумното същество на света! Две години мълча и лапа кинти от ГЕРБ, за да гласува… Сега дойде време за избори и почна да разваля етническия мир. Някой ден ще дойде момента да няма имунитет и ще му счупя зъбите! Не искам децата ми да живеят във война и насилие! Тоя е най-алчната свиня на света!“, гневно написа Шамара, видя Клюки.бг. Певецът явно е силно раздразнен от безумните действия на лидера на „Атака“ през последната седмица. Припомняме, че в петък Сидеров и негови симпатизанти спретнаха въргал с мюсюлмани в центъра на София. Днес пък политикът се сби в сградата на БНР с друг депутат – Корман Исмаилов.
С предизоборните си циркове, Волен, вместо да си вдига рейтинга, разрушава всичко постигнато в последните години. Поне такова е общественото настроение. Стигна се дотам, че в интернет върви петиция за свалянето на имунитета му. Близо 2000 души вече са се подписали в нея. Тя тръгнала часове след петъчните сблъсъци пред софийската джамия Баня Башъ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар