вторник, 24 май 2011 г.

Ще се откаже ли накрая Андрей и от жените?


На милионера Андрей Арнаудов – водещ и продуцент с хашлашки нрав, не му останаха пороци, макар да е рано за минало свършено време

Андрей Арнаудов за шоу бизнеса е това, което е Коко Динев за фолка. И единият и другият са популярни сред жените, лица на съответния жанр. На Андрей му дай водещи, манекенки, балерини, на Коко Динев – чалга певици. Но да се пита човек какво толкова им намират хубавиците на двамата, освен парите, разбира се, но пари имат и други, но не са толкова хитови мачовци.
Да, но Андрей е на път да скъса с всички пороци и както се кодошат неговите авери, накрая може да обърне гръб и на мацките. По точно да спре да се прехвърля от цвят на цвят. Просто е решил да се вземе в ръце и да се откаже от вредните си навици. След като напоследък водещият драстично е занижил нивото на поемания от него алкохол, той тотално се е разделил и с още един вреден навик – пушенето на цигара от цигара, издават от обкръжението му. От два месеца „опосумът“ не се е докосвал до цигара. Водещият още се блазнел от аромата на тютюневите изделия и за да се овладее, гледал да не се събира с никой от димящите си авери. „Андрей е решил да става примерен”, полусериозно и полушеговито подмятат скептици и доверчиви.
От Албена В.

Няма коментари:

Публикуване на коментар